top of page

Fysiotherapie behandelingen

Ouderenzorg

Nadat een goede diagnose is gesteld, is het uiteraard van belang dat u direct kunt starten met de behandeling of revalidatie. Na de intake worden direct vervolgafspraken gemaakt, op dagen en tijden die u ook goed uitkomen.

De fysiotherapeut is de expert in houding en beweging. Met zijn kennis en kunde helpt de fysiotherapeut u bij het voorkómen, verhelpen of verminderen van uw lichamelijke klachten aan het bewegingsapparaat. U krijgt altijd zorg op maat, passend bij uw persoonlijke situatie en gericht op het doel dat u wilt bereiken.

Elk jaar gaan ruim drie miljoen mensen naar de fysiotherapeut. Dit zijn mensen van alle leeftijden met verschillende leefstijlen en allerlei soorten klachten:

  • blessures, RSI-klachten of pijnklachten, bijvoorbeeld in de armen, benen, schouders en rug, veroorzaakt door sporten, werk, hobby’s, overbelasting, verkeerde houding of door het ouder worden.

  • (chronische) aandoeningen waarvoor medische begeleiding noodzakelijk is.

  • revalidatie na een operatie of ongeval. Of voorafgaand aan een operatie om uw de conditie te verbeteren, waardoor men sneller herstelt en zo optimaal mogelijk kan blijven bewegen.

U kunt met of zonder een verwijzing van uw huisarts of medisch specialist bij de fysiotherapeut terecht.

 

Reguliere fysiotherapie wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering. 

Fotolia_45280949_XS.jpg
bottom of page